Verzending

Voor het bezorgen van uw bestelling werken wij met 1 vervoerder dat is PostNL

In het algemeen:
Bepaalde producten zijn gevoelig voor temperatuur, luchtvochtigheid en beschadiging. Daarom mogen deze producten niet te lang onderweg zijn voordat het in uw koelkast of kelder terecht komt. Het is dus belangrijk dat het pakket bij de eerste afleverpoging afgeleverd kan worden, u kunt altijd als opmerking bij uw bestelling aangeven wanneer u het wenst te ontvangen, wij zullen er dan voor zorgdragen dat het op de juiste dag naar u verzonden wordt.

Kaas wordt door ons vacuum verpakt aan u geleverd, wij snijden dit na uw bestelling vers en verpakken het vervolgens meteen vacuum. Uiteraard krijgt u hierbij ook een kaaspapier geleverd waardoor u het na opening van het vacuum ook goed kunt verpakken.

Regels en mogelijkheden bij de vervoerder:

Post NL
Uw bestelling wordt zodanig verpakt dat deze minimaal 24 uur zijn conditie behoudt. Zodra wij uw bestelling ingepakt hebben ontvangt u op uw e-mailadres een e-mail met een link waarmee u uw bestelling kunt volgen. De aanbieding van het pakket is in de regel tussen 08:00 uur en 21:30 uur. Via de link die per e-mail naar u toegestuurd wordt kunt u zien hoe laat de bezorger (tijdvak van 4 uur) uw bestelling zal afleveren. Zorg ervoor dat uw bestelling afgeleverd kan worden!
Als u geen gehoor geeft zal in de meeste gevallen worden geprobeerd aan de buren te vragen het pakket aan te pakken om later aan u te overhandigen. Daarvan krijgt u een melding in uw brievenbus welke buur er benaderd is. Als er geen buren zijn die kunnen en willen aannemen dan wordt het pakket weer meegenomen door PostNL om vervolgens een dag later bij u te worden aangeboden.
Het beste kunt u als opmerking bij uw bestelling aangeven op welke dat u het pakket wenst te ontvangen zodat wij het op de juiste dag naar u kunnen verzenden en het pakket daardoor zo kort mogelijk onderweg is.

Besteldagen en afleverdagen:
U kunt op alle dagen bestellingen plaatsen in de webshop. Iedere werkdag worden alle bestellingen welke voor 17.00uur geplaatst zijn dezelfde dag nog verzonden. Echter wanneer u op vrijdag na 17.00uur of in het weekend uw bestelling plaatst is het voor ons niet mogelijk om uw bestelling eerder aan te bieden dan op maandag bij de vervoerder.

Het verzendschema van: Post NL

Besteld op:  Levering op:
maandag voor 17:00 uur ►dinsdag
dinsdag voor 17:00 uur ►woensdag
woensdag voor 17:00 uur ►donderdag
donderdag voor 17:00 uur ►vrijdag
vrijdag voor 17.00 uur ►zaterdag
zaterdag en zondag ►dinsdag

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Verzendkosten:
Wij vragen een bijdrage in de verzendkosten van €6,75
Bij een bestelling vanaf €100,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

dijkmandelicatessen.nl en de partner die de bezorging uitvoeren werken volgens de HACCP normen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2019 dijkmandelicatessen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel